Nuffnang

Jom Jadi Followers! ^^

Order Form ^^

Name
Email Address
Contact Number
Shipping Method COD - Nearest LRT (Only on SATURDAY) *Subject to our availability*
POS BIASA [FREE for Semenanjung Malaysia]
POS BIASA ke SABAH/SARAWAK [+ RM 8]
POSLAJU [+ RM 4]
Address
Quantity/ies (1 set=3 boxes)
Payment Method (account number will be provided later) CIMB
Maybank2u
Remarks

Click here to put a form like this on your site.

Thursday, January 20, 2011

Update harini - hantar Cocoa Collagen Power Plus kepada customer di Ampang

Assalamualaikum semua


Selamat hari Thaipusam..wah jalan jem for sure lah kan..tapi takpe, saya naik lrt je hantar produk Cocoa Collagen Power Plus kat sorang customer di Ampang jadi tak rasa jem lah kan ;)


10am tadi saya dah bertolak dari Wangsa Maju Putra LRT pegi LRT Star Ampang. Janji dgn customer 11.30am tapi lambat jugak disebabkan LRT rosak..aduhai sabar jer lah mcmni.. 


Tapi takpe! saya sampai jugak ke destinasi dituju dan customer dah tunggu untuk dapatkan 2 set Cocoa Collagen Power Plus ni.. Katanya dia dah ambil setahun dah produk ni.. Kali ni dia amek dengan saya pulak..Alhamdulillah.. Terima kasih kak Leen.. Kalau ada siapa2 nak, boleh rekemen kat saya..hehe.. 


3 kotak = RM52
Ha, untuk customer, saya berpusing satu KL semata2 nak pegi Ampang sebab kena tukar train kat Masjid Jamek..Haha takper lah, nak berniaga, we have to reach for the stars kan..Jauh kan stars tu nak gapai..mcm jauhnye LRT star...



Ni saya letak sekali sms testimoni dari kak Leen. 

Testimoni:
Kak Leen: Dah minum ccpp sejak tahun lepas, bangun pagi takde lah liat macam dulu dan sepanjang hari badan segar je dan kak leen ambik ccpp sebab sebelum ni period tak teratur, tapi bila amik ccpp period ok.Kulit terasa lembut je ;-)



Pada sesiapa nak order either COD atau pos biasa (free di Semenanjung, RM8 di Sabah/Sarawak) atau pos laju(harga berbeza) sila isi form kat bawah ni ye..tak pun email saya di farhana.othman88@gmail.com atau farhana.othman88@yahoo.com


Terima kasih semua... :)

1 comment:

Nuffnang