Nuffnang

Jom Jadi Followers! ^^

Order Form ^^

Name
Email Address
Contact Number
Shipping Method COD - Nearest LRT (Only on SATURDAY) *Subject to our availability*
POS BIASA [FREE for Semenanjung Malaysia]
POS BIASA ke SABAH/SARAWAK [+ RM 8]
POSLAJU [+ RM 4]
Address
Quantity/ies (1 set=3 boxes)
Payment Method (account number will be provided later) CIMB
Maybank2u
Remarks

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, January 11, 2011

COD Cocoa Collagen Power Plus

Salam semua!

Semalam 10/01/11, sempatlah saya hanta satu set Cocoa Collagen Power Plus ni kat sorang customer. Alhamdulillah, rezeki... :)

COD pun dekat aje dengan area rumah, alang2 dah hantar tu sempatlah bergambar sekejap...hehe..ha ni lah dia gambanye.. Terima kasih ye art :)
Pada sesiapa yang nak produk CCPP ni dan nak COD bolehlah email di : farhana.othman88@gmail.com atau farhana.othman88@yahoo.com. InsyaAllah kalau dekat area Wangsa Maju atau sekitarnya boleh diuruskan...


Ramai dah dapat khasiat produk Cocoa Collagen Power Plus ni dan mengakui keberkesanannya. Apa2 pun, semua tu dengan izinNya ok? Kita boleh berusahakan? Produk ni dapat membantu wanita di luar sana dari segi kesihatan luaran dan dalaman. Apa tunggu lagi, mari dapatkan produk Cocoa Collagen Power Plus dengan harga jauh lebih MURAH dari harga pasaran.


Kalau anda wanita2 di luar sana yang berminat nak cuba, boleh email ke farhana.othman88@gmail.com atau farhana.othman88@yahoo.com

Harga adalah RM52 dan percuma postage bagi Semenanjung Malaysia dan plus RM8 bagi Sabah/Sarawak. Bagi luar Malaysia harga postage mengikut berat. 

Sesiapa yang nak, saya boleh hantar guna POS LAJU tapi postage nya berbeza mengikut tempat dan berat barang.

Terima Kasih semua.

No comments:

Post a Comment

Nuffnang